Modern, comfortabel en stijlvol wonen, dat is waar het team van Comfort & Design voor staat.

Comfort en Design geeft door middel van deze website, een blik in de hedendaagse designwereld van techniek.

Een wereld waar innovatieve woontechnologieën en design samen komen, en U, uw woning volledig naar uw “design” hand kunt zetten.

In de gejaagde wereld van vandaag de dag creëert u, met behulp van fraaie en moderne technologieën een harmonieuze woonomgeving.

Technologieën die vooral eenvoudig, en desgewenst onzichtbaar, hun werk doen in uw zorgvuldig gecreëerde leefomgeving.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een woning, welke naar uw wens uw standaard routines overneemt en zelfstandig voor u uitvoert.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan een showroom van één van onze professionele en vakkundige partners of om samen met hen onze uitgebreide demostudio in Almere te komen bezoeken.

Indien u op zoek bent naar een binnenhuisarchitect die u verder kan adviseren met het samenstellen van de “technische” design onderdelen in uw woning, kunnen wij u of uw bestaande architect hier in begeleiden.

Namens het Comfort & Design team wensen wij u veel woongenot en vooral inspiratie op dit portaal.

Fraaie demostudio

Een aantal innovatieve “internationale” producenten, hebben zich binnen de Benelux verzameld in een fraaie demostudio te Almere. Hier kunt u samen met één van onze partners kennis maken en bespreken, hoe uw leefruimtes eruit kunnen komen te zien. Eerlijke, natuurlijke en duurzame materialen komen tezamen in oplossingen, die tot onze rijke verbeelding spreken.

Met welke oplossing kunnen we u verder helpen?

• Een woning die u door middel van een bericht waarschuwt als er ongewenst bezoek voor de deur staat.

• Een woning die ziet dat u bijna thuis bent en alvast de verwarming instelt, de verlichting aanzet en uw favoriete radiostation selecteert.

• Een levensloop bestendige woning, die u in staat stelt om langer thuis te blijven wonen wanneer u wellicht, al dan niet tijdelijk, minder mobiel bent geworden.

• En natuurlijk gewoon de woning die uitgerust is met een zeer hoog afwerkingsniveau en passende technologieën die rond uw persoonlijke wensen worden samengesteld.

Zoek een partner
in de buurt