Design volgens Italiaans recept

Divus is fabrikant van hoogwaardige hard en software toepassingen, ten behoeve van het visualiseren van processen in uw woon of werk omgeving.

Het aanbod in producten varieert van design- en industriële touchpanels, geïntegreerde computersystemen tot aan software die word ingezet als een fraaie visualisatie.

Alle producten zijn dusdanig ontworpen dat ze voldoen aan de hoogste technische eisen maar daarnaast ook nog eens esthetisch hoog scoren.

De nieuwe intercom van DIVUS


DIVUS Circle verrast door zijn innovatief design. Met zijn ronde vorm distantieert deze zich van alle andere videofoons. De Circle is meer dan alleen een deurbel, het is een videofoon – intercom – wandlamp – bodyguard – butler. Alles gecombineerd in één toestel.

Divus Touchpannels, Deurintercom & visualisatie. Design award winning company 2019

Award winning design

Het bekende Italiaanse design gaat ook niet aan uw woning voorbij. Het in het noord Italiaanse gevestigde DIVUS ontvangt al jaren in wereldwijde design awards. Laat u verrassen door het fraaie maar bovenal functionele design van DIVUS.

DIVUS CIRCLE

De DIVUS Circle is een oogstrelende deurintercom. Het unieke ronde design is geeft een exclusieve toegang tot uw woning. De DIVUS circle is volledig aan uw wensen te configureren met afbeeldingen, avatars, LED kleuren en meer. Laat u voor alle mogelijkheden inspireren bij uw Comfort en Design Partner.

DIVUS TOUCHZONE

De DIVUS TOUCHZONE series omvat een ruim assortiment touch bedien tableaus voor uw woning. Van een stijlvolle 7" die ook als bureau uitvoering kan worden toegepast tot de uiterst functionele 10", 15" en zelfs 19" wandpanels.

The DIVUS Circle is a born winner

It already is the proud winner of several international design awards, such as the reddot Design Award 2018,
the DESIGN PLUS "Best of" Award 2018, the PLUS X Design Award 2018 and the iF Design Award 2018.Visuele perfectie

Circle houdt steeds een oogje in het zeil, zelfs als de bewoners niet thuis zijn. Bij afwezigheid kunnen de bewoners spraakberichten achter laten voor hun bezoekers. Dankzij DIVUS Circle zien de bewoners wie er aanbelt en kunnen zij, indien gewenst, toegang verschaffen aan de bezoeker.

Met DIVUS Circle als buitenunit en de gerestylede DIVUS Touchzone als binnenpost krijgt de bewoner een deurcommunicatiesysteem dat synoniem is voor totaal comfort, verhoogde veiligheid en elegant design.

Deze nieuwe videofoon is beschikbaar in twee formaten: de hierboven voorgestelde DIVUS Circle en het kleinere model, Circle S. Ook de Circle S is een volledig functionele videofoon inclusief touch-screen bel, camera, proximity sensor en RFID-module. Circle S is beschikbaar met of zonder mini-display.