Uniek ontwerp en handgemaakt!

TENSE is een Belgische fabrikant van exclusief en uniek schakelmateriaal. De kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen zoals onder andere, aluminium, hout, brons, messing en glas, zijn de basis van de TOP DESIGN schakelaars, afdek ramen, ruimte controllers, bewegingsmelders en Ipad houders.

Gekenmerkt door een uniek Design en hoge mate van bedieningscomfort is TENSE een absolute trendzetter op het gebied van gebouwautomatisering.

TENSE SERIES WOOD. design gecreƫerd in de natuur

TENSE heeft eeen groot assortiment schakel materiaal ontwikkeld welke zijn oorsprong vinden in de natuur, waaronder een lijn van duurzaam verkregen houtsoorten zoals Eiken, Walnoot, Wenge, Noten en Padoek.

Voor een warm sfeerbeeld in uw woning zijn deze hoogwaardig afgewerkte natuurtasters een sieraad voor aan de wand.

MARBLE series van TENSE

De marmeren en stenen tasters van TENSE zijn niet alleen opzienbarend maar passen in elk interieur. Van modern tot klassiek wordt deze designtaster breed toegepast.

Het standaard assortiment omvat een groot aantal marmer en steensoorten zoals Carrara, Ceppo di Gres, Calcatta en Emperador.

Het meest bijzondere is wellicht een taster die gecreƫerd is uit uw eigen werkblad in keuken of badkamer. Uw marmerspecialist kan een stukje van uw werkblad verarmen waar TENSE dan een prachtige schakelaar van maakt. De marmeraderen van uw blad lopen dan door in de designtaster

TENSE voor een comfortabele nachtrust 16 functies tegelijk bedienen vanaf uw bedrand

.