Gebruiksgemak als handelsmerk!

Op gebied van “eenvoud en gemak” is het Amerikaans URC al jaren wereldwijd een specialist op gebied van woningautomatisering. Hierbij geldt dat URC uw huis waardeert als een belangrijk onderdeel van uw leven. Met een breed assortiment van intelligente producten bedient u uw huis zonder nog maar na hoeven te denken!

Van eenvoudige bediening met de hand “HUIS UIT” worden automatisch in één handeling de lampen gedimd, de CV lager gezet en de jaloezieën gesloten. Het aangesloten camerasysteem wordt geactiveerd en waakt over uw dierbaren wanneer u van uw nachtrust geniet.

Tot aan een geavanceerd “Geofencing” programma waarmee uw huis altijd verbonden blijft door middel van uw smartphone. Uw woning merkt op wanneer er bijvoorbeeld niemand meer in de woning aanwezig is en controleert of uw gas of elektrische apparaten nog aan staan. Door middel van een Push bericht of commando wordt u geïnformeerd en stelt u in staat om op afstand uw gehele woning te bedienen.

Eindeloze, wellicht nog voor u ondenkbare toepassingen komen tezamen in uw toekomstige woning!

Een ruim assortiment 5, 7 en10 inch table top en wandpanels.

En natuurlijk de alom bekende geavanceerde mobiele afstandsbedieningen


Krachtige controllers, geavanceerde technologie. Geofencing, diverse sensoren en een overdaad aan IOT (Internet of things) en ITTT ( if this than that) toepassingen staan garant voor een enorm gebruiksgemak.

Scenario "SLAPEN"

De verlichting in uw gehele woning wordt gedimd. De buitencamera's worden op actief gezet. Wanneer er zich een ongewenst persoon zich op uw perceel begeeft gaan de lichten op de begane grond aan nog voor hij uw woning bereikt. De televisie in de huiskamer toont live de camerabeelden van de omgeving en van de ongewenste persoon.

Enkele scenario's die eenvoudig zijn in te stellen binnen de eenvoudig te bedienen software van URC.

Scenario  "TV-AAN"
Met een druk op het commando "TV-aan" wordt de audio installatie uitgezet, de verlichting gedimd en gordijnen gesloten. Tegelijkertijd wordt uw televisie uit de slaapstand gehaald en start op in uw favoriete programma.


Scenario "RELAX"

Het scherm van het televisiescherm toont uw favoriete vakantiefoto. De audiospeler start de database met uw favoriete loungemuziek. De verlichting schakelt naar een gezellige kleur en de jaloezieën worden half gesloten. Een gezellig avond met uw dierbaren kan aanvangen.


Een overzichtelijke ingedeelde kast waarin uw audio oplossingen en huis-automatiseringssysteem netjes is weggewerkt. Een hoge mate van beveiliging waakt over u uw familie en bezittingen.